Crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn

Ben jij het soort ondernemer die al een oplossing heeft waar andere mensen nog obstakels zien? Het soort persoon die altijd een antwoord heeft waar anderen met vragen zitten. Ondanks jouw vooruitziende blik is er één aspect dat ontbreekt in die revolutionaire visie; geld. Hoe goed jouw plannen ook zijn, wanneer je niet snel aan een financiële injectie kunt komen zal jouw project niet van de grond komen. Voor een ondernemer met veel ambitie, een moderne en vooruitziende blik en een flinke dosis lef kan crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn de oplossing bieden voor jouw probleem. Aan de hand van een strakke campagne kun je snel dat geld ophalen, sneller dan bij een banklening mogelijk is. Dat geldt vooral voor ondernemers die zich bezighouden met innovatieve producten en diensten, die vangen vaak bot via de traditionele wegen. Dat betekent niet dat je zomaar lukraak met crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn aan de slag moet gaan, je zult wel degelijk goed beslagen ten ijs moeten komen voor een redelijke kans op succes. Sjak Siteur kan je hierin begeleiden, als lokaal financieel professional van OAMKB, een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en juristen kan hij je advies geven, je begeleiden en jouw kansen voor een geslaagde campagne aanzienlijk vergroten.

Wordt het sprankelende champagne of een koude douche? Maak crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn tot een succes, informeer bij Sjak Siteur naar de mogelijkheden.

3 redenen om te kiezen voor crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn

Laat je niet verblinden door die fonkelende euro’s die voor je ogen verschijnen, geld is niet de enige reden om voor een crowdfunding campagne te kiezen. Hier zijn drie belangrijke redenen om een campagne op te starten:

Durf jouw idee voor te leggen aan Sjak Siteur van OAMKB, hij geeft je eerlijk en opbouwend advies voor crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn waar je verder mee komt.

Het podium is voor jou

Er zijn diverse populaire crowdfunding platforms zoals de pionier Kickstarter, Indiegogo en de Nederlandse Geldvoorelkaar.nl. Er zijn vele campagnes opgestart waarvan de meeste de eindstreep niet halen. Voor elke Virtual Reality gadget die succes behaalt zijn er volop high tech en low tech producten die compleet zijn geflopt. Succes hangt af van een een goed idee, een uitstekende presentatie en natuurlijk bloed, zweet en tranen. Om innovatieve ondernemers meer kans op slagen te geven, heeft OAMKB voor crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn diverse pakketten ontwikkeld voor begeleiding tijdens het traject. Van een duwtje in de juiste richting tot aan intensieve begeleiding tijdens elke stap.

Je staat voor de startlijn, ga je ook de eindstreep behalen? Neem vrijblijvend contact op met OAMKB voor alle mogelijkheden op het gebied van crowdfunding in Nijmegen - Millingen aan de Rijn.